Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 15 de setembre del 2004

Kerry, para de parlar de Vietnam!

Això és el que li va dir Clinton a Kerry abans d'entrar al quiròfan. La cita l'he tret d'un article de Xavier Sala-i-Martín que sintetiza de manera contundent i irònica el que li està passant al candidat demòcrata.
Para ganar, a Kerry sólo le queda arrollar a Bush en los debates televisados. El problema es que su perpetua cara de palo y su falta de flexibilidad mental y oral no le van a ayudar. Si no, a esperar que los seguidores de Saddam Hussein desplieguen una ofensiva militar que cause un gran número de bajas americanas en Iraq justo semanas antes de las elecciones (después del 14-M en España, los terroristas saben que sus acciones violentas pueden tener consecuencias electorales.)Si no ocurre nada de eso, las cosas no pintan bien para Kerry. Y no pintan bien, incluso si cambia radicalmente de rumbo y sigue el sabio consejo de Bill Clinton quien, minutos antes de ser intervenido quirúrgicamente del corazón, telefoneó al candidato y le dijo: Por lo que más quieras ¡deja ya de hablar de Vietnam!