Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 4 de novembre del 2005

L'esquerra es manifesta a Roma en suport d'Israel. Ho farà aquí també?

A l'esquerra, l'excomunista Massimo d'AlemaA la dreta, el radical Marco PanellaNo puc resistir la temptació de publicar aquestes 3 fotografies del Corriere della Sera de la manifestació d'ahir a Roma en suport d'Israel i contra les amenaces del president de l'Iran. Eren entre 10 i 15.000 persones, segons les fonts. Molts, tenint en compte la mala premsa que té sistemàticament Israel en la gran majoria de mitjans de comunicació. Però més important que el nombre d'assistents, ho era la presència d'alguns dirigents de l'esquerra, com Veltroni o Massimo d'Alema, i fins i tot de membres de la comunitat musulmana.

Veurem també a la manifestació del pròxim dia 11 de novembre a les dues de la tarda davant l'ambaixada de l'Iran a Madrid als principals dirigents de l'esquerra espanyola i catalana, els representants del multiculturalisme més progre i els imams de la bondat de l'Islam de casa nostra?

Apostin, segur que guanyen!