Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 14 de novembre del 2005

Se m'ha acabat de caure la cara de vergonya

Carta als directors dels mitjans de comunicació de la mare de Xavier Tamarit, un dels condemnats pel cas de pederastia del barri del Raval de Barcelona (Via Arcadi Espada).
“El pasado 29 de septiembre del 2005 se emitió un veredicto de la Sala Penal del Tribunal Supremo. Este veredicto confirma la absolución de Xavier Tamarit, ya dictada el 17 de junio del 2004 por la Audiencia Provincial de Barcelona, de las acusaciones que se le imputaban, constata la imposibilidad absoluta que el acusado cometiese el delito de abusos denunciado y condena a la parte recurrente al pago de las costas. Como madre, me tomo la molestia de suplir modestamente la obligación de los periodistas de informar de este hecho, segura de que, si se hubiese producido una sentencia de culpabilidad, hubiera aparecido con grandes titulares de primera página.”