Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 31 de gener del 2006

Sevilla: Montilla és encara massa "xarnego" per ser president de la Generalitat



Sense adonar-se'n que una càmara els enregistrava, el ministre Sevilla i la patum sindicalista Fidalgo, parlaven sobre la conveniència de convocar eleccions després de l'aprovació de l'Estatut, però que Montilla no pot ser candidat a president de la Generalitat perque encara és massa "xarnego".

La transcripció del que diu Sevilla és la següent
Lo que pasa es que, vamos a ver... si esto sale todo como está previsto y luego tienes que hacer el referéndum, es evidente que, hasta entonces, no, no tocas nada. Y después del referéndum, es razonable (...) convocar. Pase lo que pase. Y dejarle la gestión del nuevo Estatuto al nuevo gobierno.

Es cojunudo [referint-se a Montilla] para mil cosas, pero ¿para esto? Un charnego todavía. Es pronto, todavia es pronto.