Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 17 de febrer del 2006

S'acabaran les festes de moros i cristians?

La MahomaL'ona sísmica de l'afer de les caricatures de Mahoma arriba a tots els racons del món. I també a València. En concret, a les poblacions que celebren les tradicionals festes de moros i cristians. De moment, a Bocairent s'han abstingut de cremar la figura de Mahoma, segons explica El Mundo.
La pequeña localidad valenciana de Bocairent ha retocado los actos con los que acaba de conmemorar, entre el 2 y el 6 de febrero, la Reconquista del siglo XIII. Al coincidir con la máxima exaltación de las revueltas anti-viñetas, quisieron evitar verse salpicados por el conflicto internacional, y nadie osó esta vez quemar La Mahoma. El ninot vestido de árabe, luciendo media luna y una barba negra que cubre parte de su tez morena, mantuvo su papel de abanderado en las fiestas pero escapó del fuego. Nadie, ni el propio alcalde, han querido decir si se le arrojó del castillo como siempre.