Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 3 de març del 2006

Castigats per disfressar-se de capellà

Cinc alumnes de l’escola religiosa “Cor Immaculat de Maria” de Sentmenat, a la comarca del Vallès Occidental, van ser sancionats pel Consell Escolar per disfressar-se de capellans en la rua de Carnaval del poble.
El vicepresident de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola “Cor Immaculat de Maria”, Eusebio Pacha, ha explicat que després de conèixer els fets ocorreguts durant el Carnaval el Consell Escolar del centre es va reunir per debatre l'assumpte i va decidir per unanimitat castigar els estudiants portant-los a dues habitacions, la biblioteca i una classe de pàrvuls, per instar-los allà a reflexionar sobre la seva conducta. Segons Pacha, l’escola –privada i no concertada- té capacitat per aplicar el seu reglament intern que considera falta molt greu, que pot portar a l'expulsió, que els alumnes "facin escarni públic de l'ideari del col·legi". El Consell Escolar va decidir reconvenir els alumnes, però va descartar la seva expulsió "per intentar treure importància" al que ha passat.