Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 27 d’abril del 2006

El conseller Vendrell va ser membre de Terra Lliure

Segons e-notícies.com:
El nou conseller de Governació, Xavier Vendrell, va ser membre de Terra Lliure abans d’integrar-se a Esquerra Republicana, segons han confirmat a e-notícies fonts de la direcció d'ERC i de l’antiga organització terrorista. Vendrell fins i tot va prestar declaració davant l’Audiència Nacional després de la detenció el desembre del 1992 dels independentistes Jordi Vera, Gustau Navarro i Salvador Soutullo, ordenades per l’aleshores jutge Carlos Buerén en un serrell de l’operació Garzón, feta abans dels Jocs Olímpics del 92.
És bo de saber-ho. Però si va renunciar a la violència i la justícia va arxivar el seu cas, no hi tinc res a dir ni res a reclamar-l'hi. En canvi, com a ciutadà, si que tinc dret a saber si va pressionar o no els funcionaris perquè contribuissin a finançar ERC. I a saber si el president de la Generalitat tenia indicis o no de la pressumpta responsabilitat de Vendrell quan va decidir acceptar-lo com a conseller.