Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 26 d’octubre del 2006

No portar vel és provocar la violació

Un dels clergues musulmans més importants d'Austràlia ha dit això:
Segons la transcripció d'un diari australià, el muftí va dir que "si deixes carn al descobert enmig del carrer, sense tapar-la, i els gats vénen a menjar-se-la, de qui serà culpa: dels gats o de la carn? La carn destapada és el problema". "El problema és la carn descoverta. Si la dona hagués estat a la seva habitació, a casa seva, amb el seu "hutab", no hagués passat el problema". No és la primera actuació polèmica del muftí, ja que en el seu moment va qualificar els atemptats de l'11-S d'obra de Déu.
Després es va discuplar dient que havia sigut mal interpretat i que només es refereia a les prositutes. I l'home s'ha quedat tan ample.