Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 16 d’octubre del 2006

Retratats

En l'entrevista feta a La Vanguardia per Xavier Sala i Martín a Josep Montilla queda més retratat el primer que el segon, lamentablement. És cert que Montilla perd els papers al final de la mateixa i és també lamentable que La Vanguardia en censurés la part final, però resulta decebedor que l'entrevista se centrés pràcticament en retrets "ad hominem" i no anés gaire més enllà. Que Montilla parli millor o pitjor el català, que canti el Virolai o la Santa Espina, que se senti o no de la tribu, me la sua, amb perdó. El que em preocupa és el projecte polític que representa i les conseqüències que ha tingut, que té i que tindrà si continua governant.

La transcripció íntegre de l'entrevista, aquí.
L'àudio, aquí.

ADDENDA.- Pel que fa al vídeo de CiU sobre el tripartit, dues coses. La primera, que no n'hi ha per tant. Es tracta de les crítiques de sempre, argumentades com sempre. El que molesta és que no s'hagin fet als llocs de sempre, des d'on poden ser convenientment mediatizades. El que molesta és que s'hagi fet arribar directament als ciutadans. La segona, que el nacionalisme sempre considera un vici de l'enemic el que per a ell és una virtud: el monopoli de la pàtria.

ADDENDA.- Sala i Martín ha comentat a una emissora de ràdio que no parla dels temes més profunds del programa socialista perque senzillament el senyor Montilla se'n va anar i ha afegit que aquesta setmana es publicaran les entrevistes als altres candidats i que van ser completes, emprenyamentes incloses. (Gràcies, Aleppo).