Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 9 de gener del 2007

L'atemptat d'ETA i la bronca de Rodríguez Ibarra

Després de l'atemptat d'ETA a Barajas, el president d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, va esbroncar per telèfon Rodríguez Zapatero i José Blanco, segons El Confidencial Digital:

El extremeño [Juan Carlos Rodríguez Ibarra] habló personalmente por teléfono con Zapatero en las horas siguientes al atentado, en tono bastante elevado. Hasta se utiliza la palabra “bronca”, para reflejar el tono de su intervención.

Más dura dicen que fue la charla de Rodríguez Ibarra con el número dos del PSOE, José Blanco. Tuvo que aguantar las arremetidas del fogoso presidente autonómico, quien se contiene mucho menos con el secretario de Organización que con el inquilino de La Moncloa.