Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 16 d’abril del 2007

El Sinn Fein ja està cansat de Batasuna

Gerry Adams ha advertit Arnaldo Otegi que el Sinn Fein retirarà el suport a Batasuna si ETA torna a atemptar. Ho explica El Confidencial.

Al espejo irlandés no le gusta lo que está viendo en su reflejo vasco. El presidente del Sinn Féin, Gerry Adams, ha advertido en varias ocasiones a Arnaldo Otegi que, si los malos presagios se cumplen y ETA vuelve a atentar, el brazo político del IRA dejará de dar su apoyo público a la izquierda abertzale como lo ha hecho hasta ahora. Adams le hizo llegar el aviso personalmente el pasado 12 de febrero, cuando ambos líderes políticos celebraron un encuentro en Belfast, según han confirmado a El Confidencial fuentes conocedoras de lo hablado en aquella reunión.