Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 26 de juny del 2007

Les infermeres lesbianes violen els drets humans dels musulmans


El clerge musulmà Abu Hamza que predicava a la mesquita londinenca de Finsbury Park i que va ser condemant l’any passat a set anys de presó per incitació a l’assassinat i a l’odi racial ha rebutjat l’infermera que fins ara el vestia, el rentava i el cuidava a la presó pel fet de ser lesbiana. Segons el clerge, posar-li aquesta infermera ha estat una greu vulneració dels drets humans i un atac a la seva religió.


HATE preacher Abu Hamza has refused any more treatment from his prison nurse after finding out the man is gay.The nurse, nickname Queenie, has been helping to wash and dress the convicted terrorist for more than two years. A prison source told the Mirror the full-time staffer is openly gay and has a camp voice.Officers at Belmarsh jail are said to be surprised Hamza, 48, has not noticed before.

Now the cleric is claiming it is against his religion and human rights to be treated by a homosexual. The source said Hamza's solicitor wrote to the governor demanding his client is given a new regular nurse.