Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 31 de juliol del 2007

Ja saben qui té la culpa de l'apagada?

NO ES CULPA DE LES INVERSIONS
El ministre d'Indústria, Joan Clos, va assegurar ahir que la manca d'inversió en la xarxa elèctrica denunciada per diversos sectors no sembla que sigui la causa de l'apagada que el passat dia 23 va patir Barcelona i altres ciutats de l'àrea metropolitana.
ES CULPA DE LES INVERSIONS
Los grupos del tripartito tras defender la actuación del ejecutivo, han criticado lo que consideran falta de inversiones de Red Eléctrica y Endesa.
NO ES CULPA DE LES INVERSIONS
En una extensa comparecencia en el Parlamento catalán, el consejero de Economía, Antoni Castells, ha denunciado la "gravedad" del apagón, que ha calificado de "impropio" para una sociedad como la catalana, y ha afirmado que aún es prematuro atribuirlo a la falta de inversiones en Cataluña.
...ES CULPA DEL PP
Los grupos del tripartito responsabilizaron este lunes a Endesa y culparon a su presidente, colocado por el PP, de gastarse en combatir la OPA de Gas Natural el dinero que tenía que destinar a inversiones en Cataluña.
(Gràcies, F.C.)