Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 18 de juliol del 2007

Zapatero només veu tanques en l'ull aliè

Zapatero ha dit això a Mèxic:

El jefe del Ejecutivo, José Luis Rodríguez Zapatero, se ha referido sin nombrarlo al muro que construye Estados Unidos en la frontera con México para frenar la inmigración y se ha mostrado convencido de que "no hay muro por alto, ancho, o largo que sea" que pueda "imponerse al sueño de una vida mejor".

Zapatero ha pronunciado estas palabras en el brindis de la cena oficial que le ha ofrecido en el Palacio Nacional el presidente de México, Felipe Calderón, durante su visita oficial al país. El presidente ha vinculado los flujos migratorios a la pobreza y ha afirmado: "No hay ni muro ni foso que prevalezcan frente al intento de conquistar un futuro en bienestar".


Hem de suposar que, després d'aquestes declaracions, quan torni del viatge farà treure les tanques de Melilla.