Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 18 de setembre del 2007

Al Qaeda amenaça amb accions d'"extrermini col·lectiu"

Un vídeo atribuit a Al Qaeda i penjat en la mateixa pàgina web que va anunciar l'últim vídeo de Bin Laden fa una crida a cometre accions "d'extermini col·lectiu" per terroritzar Occident.
"Il faut porter le terrorisme islamique dans les pays d'Occident pour en faire un phénomène semblable à celui des catastrophes naturelles", déclare la voix. (...)

"Ainsi, se produiront des actes d'extermination collective (en Occident), où les gens sentiront que leur bien-être leur apporte aussi la mort (...), créant alors un équilibre de dissuasion entre nous et eux", ajoute la voix. (...)

"L'Amérique est à la tête des criminels qui ont commis le crime de la création d'Israël, ce crime qui persiste depuis 50 ans. Et la nation de l'islam ne peut pas accepter la poursuite de ce crime", lance pour sa part Ayman al-Zawahiri, en s'adressant au peuple américain.