Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 21 de setembre del 2007

Amenacen de mort Albert Rivera

Uns autoanomenats Segadors Catalans han enviat una carta amenaçant de mort Albert Rivera i els militants del seu partit si no abandonen Catalunya en dos mesos. La carta anava acompanyada d’una fotografia de Rivera amb una bala sense percudir al front.



Transcripció textual de la carta d’amenaça:
ELS SEGADORS CATALANS hem intentat repetidament fer-li arribar el nostre missatge per activa i per passiva. Ara bé, la nostra paciència s’agota i entenem que ni vostè ni el seu partit els agradarà la nostra empatia vers els seus ideals.

La nostra nació ha estat atacada darrerament i en conseqüència s’ha debilitat.

Catalunya necessita un esperit fort, un esperit lluitador i, en vistes de les ferides que gent com vostè ocasiona cada dia, la nostra organització entén que la nostra nació ha de ésser un estat propi. Per això els anticatalanistes com vostès són invitats a abandonar Catalunya.

No ens fan cap gràcia els seus missatges polítics extrets dels nostres avisos. Sr. Rivera, entendrà que si vostè continua amb la seva política anticatalanista, fruit dels nostres missatges, nosaltres el considerarem el nostre principal enemic.

Tots els enemics de Catalunya que lluitin contra la seva cultura i el seu dret a l’autodeterminació seran convidats a abandonar-la.

No volem fer servir les bales, però entenem que si no ens fan cas és perquè ens estan amenaçant. Aquí té una mostra del que pot arribar a succeïr si continua amb la seva política feixista, anticatalana i sense sentit comú.

En cas que després dels avisos no hágin abandonat el país o hagi cessat la seva política incoherent amb un marge de 2 mesos en seran expulsats per la força o hi seran enterrats per sempre.

Tonarem a segar.
Tornarem a ser lliures!!


ADDENDA.- No cal ser especialista en res per deduïr que el redactor de la carta és una víctima de la Logse (aquest sí un autèntic motiu per fugir d’Espanya!). Errors sintàctics, frases sense sentit, paraules mal utiltizades i de les que el redactor sembla dexconèixer la significació, etc. Tot i això, cal reconèixer que el redactor ha aconseguit que el seu text s’entengui. Pel que es veu, en matèria d’amenaces, intimidació i insults la Logse no ha fracassat del tot.