Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 25 de setembre del 2007

Víctima de la beateria multicultural

Cyril Teissier, el nen holandès de 9 anys de la foto, ha tingut de canviar d’escola perquè els seus companys de classe li feien la vida impossible. Per què? Doncs, perquè era l’únic nen blanc i cristià de la seva classe i només per aquest motiu s’havia convertit en el cap de turc dels seus companys, majoritariament marroquins i musulmans.

La direcció de l’escola ha considerat que la millor solució era que la víctima canviés d’escola, mentre els seus agressors quedaven impunes en el seu lloc.Els pares de Cyril l’havien matriculat conscientment en aquesta escola perquè consideraven que era bo pel seu fill “el coneixement d’altres cultures”. Ara han comprovat el gran èxit del multiculturalisme beat. (Bafweb)

Article original en holandès, aquí.