Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 5 de novembre del 2007

Chapeau!

Ni Moratinos, ni Zapatero, ni l’Aliança de Civilitzacions. Ha sigut el president francès, Nicolas Sarkozy, el que una vegada més ha tingut de treure les castanyes del foc. Ho va fer amb les infermeres búlgares segrestades per Gadaffi i ho ha tornat a fer ara amb les hostesses de la tripulació espanyola detingudes al Txad amb els membres d’una ONG francesa que no filaba gaire prim.

Sarkozy ha viatjat presonalment al Txad i s’ha emportat una part dels detinguts en el seu avió presidencial. Ha fet escala a Madrid per desembarcar les hostesses espanyoles i ha seguit cap a París. Un Zapatero bocabadat, lleganyós i encara amb els rulos al cap, sorprès mentre en rumiava una de nova contra el PP, només va tenir temps de consultar el seu diccionari de butxaca, engolar la veu i babotejar: Merci! Sense "beaucoup". Per falta de temps.