Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 14 de novembre del 2008

Sort que "The Economist" diu mentides



Aquesta notícia no la trobaran destacada a la major part dels diaris d'avui. A la majoria, ni amagada. Simplement, no hi és. En canvi, és d'una gran significació. Per què? Doncs, perquè les persones agredides no ho van ser per haver fet alguna cosa sinó senzillament per ser el que són. Participaven d'una manifestació pacífica en contra de la Llei d'Educació de Catalunya, compartint el sentit general de la protesta. Ni van cridar consignes contràries a l'esperit de la manifestació ni van provocar ningú, però al ser reconeguts com a membres de Ciutadans van ser amenaçats i agredits. Com diu Arcadi Espada:
Yo entiendo que me peguen por lo que digo, no me falta comprensión de las cosas. Ahora bien: es mucho más difícil de llevar que a uno le peguen por lo que es. Cuando a uno le pegan por hablar siempre puede callarse. Pero qué se espera que haga uno cuando le pegan por lo que es. Bórrate.

Sort que "The Economist" diu mentides.