Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

diumenge, 28 de desembre del 2008

Hamas, l'autèntic botxí del poble palestí

Hamas busca deliberadament la mort de palestins. Forma part de la seva estratègia mediàtica i política. I la seva bogeria els porta fins el punt de negar la sortida de Gaza als palestins ferits perquè puguin ser curats a Egipte.
Le Hamas empêche des centaines de Palestiniens blessés dans les raids aériens israéliens de quitter Gaza pour être soignés en Egypte, a déclaré le ministre égyptien des Affaires étrangères, Ahmed Aboul Gheit.

El president palestí, Mahmud Abbas, acusa Hamas de no haver volgut evitar l'ofensiva d'Israel. És un despatx de l'agència Reuters que recull Liberation.
LE CAIRE (Reuters) - Le président palestinien Mahmoud Abbas a déclaré que le Hamas aurait pu éviter l'offensive israélienne dans la bande de Gaza en mettant fin aux tirs de roquettes contre l'Etat juif.

"Nous leur avons dit: 's'il vous plaît, ne mettez pas fin à la trêve. Poursuivez la trêve'. Nous aurions alors pu éviter ce qui s'est passé", a déclaré Abbas au Caire en référence à la fin, la semaine dernière, de la trêve observée depuis six mois.

El ministre egipci d'Afers Estrangers responsabilitza Hamàs.