Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dissabte, 14 de febrer del 2009

Respondrà Zapatero?

El Mundo:
Herrero, que junto a otros políticos europeos formaba parte de un grupo de observadores internacionales invitados al referéndum de este domingo, conversaba con Iturgáiz en el lobby del hotel, cuando dos policías del ministerio de Asuntos Exteriores venezolano pidieron que se identificaran.

Quince minutos después, explicó Iturgaiz durante una conversación telefónica con elmundo.es, aparecieron "entre 15 y 20 Disip (policía de inteligencia y prevención)", que hicieron a Herrero una "llave de judo para reducirlo" y "se lo llevaron en volandas", sin permitirle coger el "pasaporte ni la maleta".

"Pero, ¿por órdenes de quién?", preguntaba Herrero, mientras los agentes le metían en una camioneta. "Son órdenes del ciudadano-presidente", respondió uno de los Disip.

Gtràcies E.G.P.