Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 1 d’abril del 2009

Per primera vegada, manifestants a favor del capitalisme


Per primera vegada, centenars de persones, especialment estudiants britànics, ha sortit al carrer per defensar el capitalisme i protestar contra l'excessiu intervencionisme dels governs, que consideren l'autèntica causa de l'actual crisi financera.

En paral·lel a les desenes de milers de manfiestants anticapitalistes, aquesta minoria s'ha atrevit a disputar-los pacíficament el carrer. El líder de la protesta, Rory Hodgson, estudiant de la Universitat de York, ha fet la crida a través de Facebook.
The mixed economy has failed. This crisis is the fault of regulation (qua regulation; not just the "wrong kind" of regulation). We do not live in a Laissez-Faire Capitalist system, and it is in the most regulated sectors - the banking and housing sectors - that this crisis has occurred.

A patchwork of various groups are going to descend on London, campaigning for the end of any remnants of Capitalism that we have left.