Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 15 d’abril del 2009

Spotify, el fil musical d'internet

Ja podeu anar llançant a les escombraries els tocadiscos, els reproductors de CD i les vostres discoteques senceres. Ara podeu escoltar tota la música del món en alta qualitat i a l'instant sense tots aquests aparells i sense tenir ni un sol disc. I sense descàrregues pirates. Només us cal un ordinador i uns bons altaveus.

Es tracta de Spotify, un servei on podreu trobar centenars de milers de cançons i peces musicals de tots els temps. Podeu cercar la música pel títol de la cançó, per autor, per grup o per estil o país. Podeu fer-vos llistes de reproducció al vostre gust i mida. Dóna molta informació complementària i disposa també de connexió a emissores musicals temàtiques.

La versió gratuïta inclou de tant en tant una falca publicitària, però disposa d'un servei sense anuncis que costa 9,99 euros al mes. En principi, l'accés és per invitació, però si aneu al download us podreu baixar l'aplicació.