Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 25 de maig del 2009

Els gens culpables d'Aleix Vidal Quadras

El candidat d'ERC, Oriol Junqueras, ha acusat els avantpassats famíliars de Vidal Quadres de "negrers".
El candidat d'ERC a les eleccions europees, Oriol Junqueras, ha acusat avui la família del número quatre de la llista del PP, Aleix Vidal-Quadras, d'haver "traficat amb esclaus" a Europa al segle XIX.

En un míting davant d'un centenar de persones a l'Hotel Urpi de Sabadell acompanyat per la portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, i la secretària de Política Internacional d'ERC i secretària general de l'Aliança Lliure Europea (ALE), Marta Rovira, Junqueras ha replicat així a Vidal-Quadras, que avui ha dit que en aquestes eleccions només són útils els vots a PP o PSOE, perquè la resta de partits són "testimonials, romàntics, capritxosos" i "irrellevants".

Per Junqueras, el candidat popular "pot ser que no sàpiga o menyspreï el romanticisme perquè en l'època del Romanticisme a tot Europa, la seva família es dedicava a una cosa tan poc ètica com a traficar amb esclaus". Aquesta afirmació ha aixecat els aplaudiments dels assistents.
Ja ho veuen, per a certa esquerra la dreta no té remei, està determinada per la seva herència malvada que escampa a través dels seus gens.  Un problema que, com tothom sap, no té l'esquerra, perquè enlloc de cervell disposa d'una "tabula rasa" en la que anys i panys d'educació "progresista" han aconseguit crear un home nou. Tant nou com l'Oriol Junqueras.