Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

diumenge, 31 de maig del 2009

La devallada americana cap el marxisme-obamisme

Stanislav Mishin, “American capitalism gone with a whimper”, Pravda, rus original 27 abril, versió anglesa 30 maig 2009. El resum en català és de l'editor Josep C.Vergés:
La relliscada americana cap el marxisme té lloc a velocitat vertiginosa. El poble americà ha renunciat a les seves llibertats i esperit en favor del caprici d’elits superiors, aborregats per un sistema educatiu polititzat i de baix nivell basat en la cultura popular. Els americans saben més de la seva telenovel.la favorita que del drama real a Washington que afecta la seva vida. I tenen la barra de donar-nos lliçons sobre els nostres drets i la nostra “democràcia”. L’orgull cega l’estúpid. El col.lapse final ve amb l’elecció de Barack Obama. La seva despesa i impressió de bitllets marquen nous records mundials. En el millor dels casos Amèrica s’assemblarà a la República de Weimar i en el pitjor Zimbabwe. El més escandalós de tot, l’anunci del redisseny previst del bizantí sistema fiscal americà per part dels mateixos lladres que l’han manipulat per a finançar els seus manllevaments, pèrdues i estafes per centenars de bilions de dòlars. Aquesta gent fa que en comparació els nostres oligarques russos semblin poc més que vulgars carteristes. Després ha arribat l’ordre de Barack Obama que el president d’GM dimiteixi. En el país dels mercats lliures “purs” el president americà ara té el poder autoconcedit d’acomiadar directius. Així que no és cap sopresa que el president americà ha seguit amb la “valent” decisió de redissenyar sencera la indústria automòbil. El primer ministre Putin ha avisat Obama que no segueixi el camí cap el marxisme, que només duu al desastre. Aparentment, malgrat nosaltres haver patit 70 anys d’aquesta casa dels horrors patrocinada pel món occidental, no en sabem res perquè som russos estúpids i borratxos, així que hem de deixar que els “llestos” ases anglosaxons descobreixin la bogeria del seu propi orgull. L’americà orgullós caurà en l’esclavitud sense lluitar, colpejant el seu pit mentre proclama al món com ell és lliure.