Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 17 de juny del 2009

Per ajudar els iranians

Si voleu col·laborar amb les manifestacions de l'Iran i evitar que bloquegin o monitoritzin els mòbils i Internet dins del país, obriu aquest enllaç: http://www.nyrpowered.net/iranelectionddos/ i mantingueu la finestra oberta en el navegador el màxim de temps que pugueu. És segur: es tracta només d'un script per fer un DDOS que tombi els webs oficials del règim dels aiatolàs. Feu circular aquesta informació, sisplau. Cada dia que passa es demostra que aquest fet senzill és efectiu. (Via Barcepundit)

ADDENDA.- Els directors de cinema iranians Marjane Satrapi y Mohsen Makhmalbaf van presentar ahir al Parlament Europeu un document del Ministeri de l'Interior iranià que reconeixia la victòria de l'opositor Moussaví a les eleccions de divendres passat. Ahmadinejad només hauria obtingut el 12% dels vots!

«Lo que ha ocurrido en Irán no es ni siquiera un fraude, es un golpe de Estado», aseguró Satrapi. La dibujante, conocida como autora del cómic Persépolis y su posterior adaptación al cine, mostró un documento supuestamente procedente del Ministerio del Interior iraní en el que se declaraba a Musaví como vencedor de los comicios. Según aseguró Satrapi, el texto cifra en 19.075.723 los votos recibidos por Musaví; 13.387.104 los de Mehdi Karrubí y 5.698.000 los de Ahmadineyad. «Eso es todo. Son el 12% de los votos, no el 62%», dijo Satrapi en referencia a la cifra oficial con la que el actual presidente salió reelegido.