Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 24 de setembre del 2009

Obama fa seus els arguments de Bush

Ja ho veuen. Obama, que tant va criticar Bush, ha decidit finalment fer el mateix. Segons publica el New York Times, l'administració Obama ha decidit no només no demanar al Congrés que modifiqui la llei de Bush que autoritza la detenció indefinida de 50 presos de Guantánamo, sinó que, a més a més, ha optat definitvament perque segueixin empresonats indefinidament sense judici. Com diu el rotatiu nord-americà, no jo, Obama fa seus els arguments esgrimits per l'administració Bush.
In concluding that it does not need specific permission from Congress to hold detainees without charges, the Obama administration is adopting one of the arguments advanced by the Bush administration in years of debates about detention policies.