Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 15 de febrer del 2010

Han perdut les dades

El castell de cartes s'esfondra. Els gurús de l'escalfament global, que inicialment es van negar a revelar les dades que feien servir, ara diuen que les han perdut i admeten que des del 1995 no hi ha hagut cap escalfament.
The academic at the centre of the ‘Climategate’ affair, whose raw data is crucial to the theory of climate change, has admitted that he has trouble ‘keeping track’ of the information. Colleagues say that the reason Professor Phil Jones has refused Freedom of Information requests is that he may have actually lost the relevant papers.
Entrevistat a la BBC, Jones intenta excusar-se dient que les dades estaven mal organitzades i el periodista s'ho creu!

ADDENDA.- Hitler i el canvi climàtic. Via Barcepundit.

Diversos científics que van participar en el quart informe del Panell Internacional sobre el Canvi Climàtic (IPCC) diuen ara que, malgrat tot, potser el planeta no s'està escalfant. I per si això no fos poc, membres del IPCC s'escusen al·legant que aquest organisme és polític i no científic.