Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 19 de juliol del 2010

Barrionuevo critica que el PSOE "protegeixi" Garzón quan va voler empresonar González

El ex ministro del Interior, José Barrionuevo, cree y critica que desde el PSOE se "protege y jalea" al juez Baltasar Garzón, cuando desde su puesto en la Audiencia Nacional "hizo todo lo posible por meter a Felipe (González) en la cárcel" y actuó "al margen de los principios constitucionales".

"Me sorprende", afirma Barrionuevo en una entrevista concedida a la revista Vanity Fair, en la que reconoce que esta manifestación sobre Garzón es "un desahogo" sobre quien reabrió el proceso sobre los GAL por venganza personal. "Estoy persuadido, si hasta lo dijo él. Me sorprende que desde el PSOE se proteja y se jalee a Garzón", dice.

Més informació, aquí.