Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 21 de desembre del 2010

Assange es queixa que és víctima de filtracions!

El defensor de la filtració sense límit de documents oficials es queixa ara que algú va filtrar un informe de la policia sueca sobre les denúncies que se li han presentat per delictes sexuals. En una entrevista al diari britànic "The Times", Assange carrega contra el diari "The Guardian" -que és una de les publicacions que està ajudant a WikiLeaks ha difondre la filtració dels arxius diplomàtics dels EUA- per haver publicat detalls de l'informe de la policia sueca en el qual dues dones l'acusen de violació. El fundador de Wikileaks denuncia, ni més ni menys, que "l'accés no autoritzat" als arxius dels fiscals suecs.

Assange claimed the newspaper was "selectively publishing" parts of it, and questioned the timing of the leak, saying it was given to the paper a day before his bail hearing last week.

"The leak of the police report to The Guardian was clearly designed to undermine my bail application. It was timed to come up on the desk of the judge that morning," Assange was quoted as saying in Tuesday's paper. "Someone in authority clearly intended to keep Julian in prison, and shopped (the report) around to other newspapers as well."