Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 16 de desembre del 2010

La gran presa de pèl

Del Manifest dels Mil científics escèptics:
"Sóc un escèptic. L'escalfament global s'ha convertit en una nova religió." El guardonat amb el Nobel de Física I. Giaiever.

"Des de que ja no estic afiliada a una institució ni rebo finançament, puc parlar amb tota franquesa. Tothom coneix la fragilitat dels models." J. Simpson, la primera dona amb un doctorat en metereologia.

"Les pors de l'escalfament són el pitjor escàndol científic de la història." K. Itoh, científic de l'IPCC de l'ONU.

"És una mentida descarada promoguda pels mitjans." S.B. Goldenberg, divisió huracans de la NOAA.

"Quants anys més de refredament del planeta calen abans que entenguem que no hi ha escalfament?" D. Gee, expresident del Congrés Internacional de Geologia.

"Crear una ideologia penjada al CO2 és una tonteria perillosa." D. Domingos, fundador de la Predicció Numèrica del Temps.

"L'alarmisme té la seva justificació en el fet que genera finançament." E. Tonni, paleontòleg premiat de la Universitat de La Plata.

"La por de l'escalfament global s'ha fet servir com instrument polític per a incrementar el control estatal." J. Schmitt, astronauta de la NASA i geòleg que ha anat a la lluna.
(Via)