Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 25 de gener del 2011

Acudits de la revolució tunisiana


CORRUPCIÓ

"Alí Babà se n'ha anat, però no els 40 lladres!"

BORRATXERA
"Després de la borratxera del canvi, Tunísia es desperta amb una ressaca nacional! La democràcia és com l'alcohol, s'ha de consumir amb moderació... Però com a poble alcohòlic, ens hem afanyat a no deixar ni una gota a l'ampolla. Resultat: el país ha caigut en un coma democràtic."

BANCA
"Ben Ali va crear una banca de la solidaritat... ara, s'ha emportat la banca i ens ha deixat la solidaritat."

PRESIDENT
"Vam tenir un president cada vint-i-tres anys, ara en tenim un cada dia."

COMENTARISTES
"Abans, a Tunísia, hi havia deu milions de comentaristes esportius, ara hi ha deu milions de comentaristes polítics."

GADDAFI
"Aprofitem l'eufòria i anem demà a Trípoli, cap a les nou del matí. Fem caure Gaddafi cap a dos quarts de deu, màxim les deu, i després tornem ràpidament per continuar la nostra revolució."

BOURGUIBA
"El 1987, Ben Ali va fer un cop d'Estat contra Habib Bourguiba. El 2011, Habib Bourguiba el paga amb la mateixa moneda."

ARÀBIA SAUDITA
"Urgent: En despertar aquest matí, el rei de l'Aràbia Saudita ha descobert que li faltaven diners."

LA MECA
"Ben Ali telefona al president egipci, Hosni Mubarak, des de l'avió amb què ha fugit de Tunísia: "Hosni, mira el que m'han fet. Em podries acollir aquesta nit?". Mubarak li contesta: "Per descomptat que no. Estàs boig? Mira en quin embolic ens has posat a tots plegats. Vés a l'Aràbia Saudita i els dius que potser faré un peregrinatge anticipat a la Meca aquest any!"

L'IRAN
"L'Iran ho ha somiat, Tunísia ho ha fet.""

(Via)