Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 27 d’abril del 2011

La paranoia americana


La Casa Blanca ha fet púbic el certificat de naixement de Barack Obama per sortir al pas de quatre paranoics que des de fa temps posaven en dubte la seva nacionalitat nord-americana. El certificat dóna fe del que tothom podia comprovar: que Obama va néixer a Honolulu (Hawaii) el 4 d'agost del 1961. La Casa Blanca espera que amb la publicació del certificat es posi punt i final a "la teoria conspirativa latent des de fa temps entre alguns conservadors sobre si [Obama] no va néixer als Estats Units i per tant no és un president legítim".

Els camarades d'Obama tindrien aquí bona munició contra els quatre pirats republicans que dubtaven de la nacionalitat del president sinó fos perquè, com destaca Barcepundit, el 50% dels demòcrates els superen en insuficiència mental al creure que Bush va ser còmplice de l'11-S.