Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 26 de maig del 2011

Desitjos i realitats

Una enquesta publicada pel diari progre israelià Haaretz mostra que el 47 per cent dels israelians creuen que el viatge de Netanyahu als Estats Units va ser un èxit, mentre que només un 10% el consideren un fracàs. Gairebé la meitat de la població es va sentir "orgullosa" pel discurs de Netanyahu davant la sessió conjunta del Congrés nord-americà dimarts passat, mentre que només el 5 per cent l'ha considerat una "oportunitat perduda". La resta no va expressar cap opinió, mentre que el 20 per cent dels enquestats van dir que no havia vist el discurs.

Aquests resultats deixen en evidència el corresponsal del New York Times a Israel que ahir publicava un article afirmant que "Els israelians veuen el viatge de Netanyahu com un fracàs". Com diu l'amic Josep Miquel: "prensa de kalidá"