Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 29 de setembre del 2011

El nivell educatiu no és garantia de civilitat

Avui, uns 400 dels 40.000 professionals sanitaris públics que hi ha a Catalunya han tallat dos carrers de Barcelona i han assaltat l'ICS. Una vintena dels manifestants han entrat a la sala de negociació i l'han interromput. Una metgessa o infermera, com es pot veure a la imatge (i si cliqueu, al vídeo) ha pujat sobre la taula i ha patejat els papers.Hi ha pocs precedents d'actuacions tan irracionals en un conflicte laboral. El nivell educatiu no és garantia de civilitat.

ADDENDA:  Els senyorets metges que actuen com vàndals, tallant carrers i ocupant edificis, no fan un favor a ningú. Al contrari, perjudiquen a altres persones que també tenen problemes per la crisi. Altres persones que busquen solucions sense perjudicar a tercers. Com per exemple aquest grup de metges, sense filiació sindical coneguda, que s'han ofert a operar gratis a Bellvitge o a rebre visites sense cobrar a Sant Pau.

"Médicos del Hospital de Bellvitge se ofrecen para operar gratis a enfermos de cáncer"