Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 9 de setembre del 2011

Qui es preocupa per la desparició de 300 míssils de Gaddafi?

L'any 2004 es va criticar durament al president Bush per la desaparició de 380 tones de material explosiu d'alta potència de l'arsenal d'Al-Qaqaa, el principal complex armamentístic de Saddam Hussein.

Ara ha passat una cosa semblant a Líbia. Almenys 300 míssils antiaeris amb capacitat de tombar avions han desparegut d'una reserva total de 25.000.

El tema no està sent gaire explotat mediàticament, al contrari del que va passar amb l'arsenal iraquià (veure aquíaquí aquí). Clar que abans la guerra de l'Iraq era notícia omnipresent perquè servia per erosionar Bush., mentre que ara la guerra de Líbia és notícia marginal per no perjudicar Obama.