Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 27 de maig del 2008

Violada als 12 anys per soldats de l'ONU

Elisabeth diu que quan tenia 12 anys va ser violada per soldats de l'ONUFa temps que se sap que milers de nens i nenes són víctimes d’abusos sexuals per soldats de les forces de pau de l’ONU i també per membres de diverses organitzacions humanitàries. Abusos sexuals amb adolescents de 14 i 15 anys però també amb nens de fins i tot 6 anys.

En aquest blog hem recollit algunes d’aquestes denúncies, que les Nacions Unides deien que es prenien seriosament però que mai acabaven en res.

Ara, la coneguda ONG britànica “Save the Children”, que fa temps que ve denunciat aquests fets, ha elaborat un informe demolidor. Esperem que aquesta vegada la denúncia tingui més sort.